Што значи мојот статус на нарачка?

Category: Нарачки

се просецира – нарачката е примена и се подготвува за испорака
испратена – нарачката е испратена се чека на превземање
завршена – нарачката е завршена, производот е примен и плаќањето е извршено
откажана – нарачката е откажана без превземање на производот
вратена – нарачката е вратена
не извршена – нарачката не е извршена од одредени причини