Производот што сакав да го нарачам го нема на залиха. Што сега?

Category: Нарачки

Кога производот не е на залиха во поголем број од случаите веќе е нарачан и се чека да биде пристигнат. Контактирајте не со шифрата на производот и направете бесплатна резервација. Кога производот ќе биде пристигнат, нашиот тим ќе ве контактира.