Колку време е потребно за пратката да пристигне?

Category: Испорака

Во нормални околности се потребни 1- 3 работни дена да пристигне пратката. Времето на достава може да биде продолжено ако се случат некои неочекувани околности за кои ќе бидете благовремено известени.