Кога правев нарачка ми се појави грешка, што сега?

Category: Нарачки

Оваа состојба може да настане од повеќе причини. Ве молиме проверете ја вашата интернет конекција, ресетирајте ја страницата и обидете се повторно (производите се сочувани). Доколку пак ја добиете истата грешка ве молиме контактирајте не.