Како да ја променам мојата лозинка?

Category: Профил

Најавете се во системот. Одете до вашиот профил. Десно на менито изберете ‘Податоци од профилот’. На страницата се наоѓа полето за промена на Вашата лозинка. За да ја промените лозинката мора да ја знаете старата лозинка исто така.