Како да знам дека купувањето кај вас е безбедно?

Category: Плаќање

При купувањето со нас имате 100% заштита при плаќањето и производот.

Плаќањето може да го вршите во моментот на достава или со онлајн картичка преку познатиот Касис систем и Стопанска Банка. Сите податоци се процесираат на заштитена врска и сервери. Во ниеден момент ние не зачувуваме податоци од вашата картичка.

Во врска со производот ви нудиме 15 дена рок за да го вратите ако не сте задоволни без никакви прашања.