Како да го проверам статусот на мојата нарачка?

Category: Нарачки

За да го проверите статусот на вашата нарачка, најавете се на вашиот профил, од десна страна на менито изберете ‘Статус на Нарачка’ или следете го овој линк. Внесете ја шифрата на нарачката и вашата емаил адреса и кликнете Барај.