Дали морам лично да ја примам пратката?

Category: Испорака

Дента за доставата курирот ве контактира на оставениот телефонски број и со него се договарате кога и каде ви одговара. Доколку не сте во можност лично да ја примите пратката, по договор со курирот може да ја прими трето лице.