Дали може да го вратам или заменам производот?

Category: Враќање

Секако. Во рок од 15 дена од купување на производот можете да го вратите или замените за друг. Мора да ја имате сметката и производот да не биде оштетен. Повеќе информации за враќање на производ можете да добиете на следниов линк.