Профил

Како да ја променам мојата лозинка?

Најавете се во системот. Одете до вашиот профил. Десно на менито изберете 'Податоци од профилот'. На страницата се наоѓа полето за промена на Вашата лозинка. За да ја промените лозинката мора да ја знаете [...]

Read more...