Плаќање

Кои методи на плаќање има?

Во моментов поддржуваме 2 метода на плаќање. Плаќање во моментот на превземање и плаќање со кредитна картичка преку Касис системот и Стопанска Банка. За повеќе информации кликнете тука.

Read more...

Како да знам дека купувањето кај вас е безбедно?

При купувањето со нас имате 100% заштита при плаќањето и производот. Плаќањето може да го вршите во моментот на достава или со онлајн картичка преку познатиот Касис систем и Стопанска Банка. Сите податоци се процесираат [...]

Read more...