Испорака

Колку чини испораката?

Испораката чини 140 денари по нарачка. Нарачката може да содржи неколку производи. Добивате бесплатна испорака ако нарачката е над 1,000 денари. Повеќе информации може да пронајдете тука.

Read more...

Колку време е потребно за пратката да пристигне?

Во нормални околности се потребни 1- 3 работни дена да пристигне пратката. Времето на достава може да биде продолжено ако се случат некои неочекувани околности за кои ќе бидете благовремено известени.

Read more...