Начин на плаќање

Начин на плаќање

Во моментов овозможуваме плаќање на 1 начин.

• со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro
• во готово (при превземање на нарачката)

Плаќање со платежна картичка:

Оваа опција ви овозможува плаќање на нарачката директно на нашата веб страница.
Плаќањето се врши преку Касис системот за процесирање на картици и НЛБ Банка.

Во ниеден момент ние не задржуваме податоци од вашата картица. Ако го изберете овој начин на плаќање ние ве префрламе до Касис системот за плаќање каде ја извршувате трансакцијата и потоа ние добиваме потврда за успешната трансакција.

Плаќање при испорака на нарачката:

Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово.