Брза испорака

Брза испорака

Цената на испорака е 130ден. за нарачка до 2,000ден, над 2,000ден испораката е Бесплатна.    

Сите наши пратки се испратени преку брзата пошта ‘Експрес Пошта’.

Во нормални околности се потребни 1- 3 работни дена да пристигне пратката. Времето на достава може да биде продолжено ако се случат некои неочекувани околности за кои ќе бидете благовремено известени.

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници пратките не се доставуваат.

Дента за доставата курирот ве контактира на оставениот телефонски број и со него се договарате кога и каде ви одговара. Доколку не сте во можност лично да ја примите пратката, по договор со курирот може да ја прими трето лице.

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на курирот кое ја доставува пратката.

При превземањето на пратката нарачателот е должен да го потпише документот кој е доставен со пратката од курирот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

Доколку ви се потребни информации за статусот на нарачката кликнете тука. Доколку ви треба дополнителни информации во врска со терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба ” Експрес Пошта “.