24/7 Поддршка

24/7 Поддршка

Задоволството на нашите купувачи е секогаш на прво место. Затоа сме достапни за вас во секое време.

Имате прашања или некој проблем во врска со нарачката? Контактирајте не и нашиот тим ќе ви помогне.

Изберете еден од долунаведениве опции за контакт:

Испратете емаил

[email protected]

24 часа / 7 дена во неделата сме достапни на нашата емаил адреса.

Испратете ни емаил и ние ќе ви одговориме во најбрз можен рок.

Пишете ни онлајн

Фејсбук Чет (долу десно)

Пон – Пет / 8:00 AM – 23:00
Саб – Нед / 8:00 AM – 20:00

Испратете ни порака, нашите оператори се секогаш онлајн.

Јавете се на операторот

+389 75 330 573

Пон – Пет / 8:00 AM – 23:00
Саб – Нед / 8:00 AM – 20:00

Јавете се на нашиот телефонски број и нашиот оператор ќе ви помогне.